seo

seo voor googleDe door mij ontworpen website wordt ingericht met zoveel mogelijk S.E.O.  seo staat voor zoekmachine optimalisatie. Of te wel “hoe kom ik zo hoog mogelijk op google” zonder daarvoor je portemonnee te hoeven trekken. Wanneer je seo zoveel mogelijk op je website toepast kom je dus steeds hoger bij bijvoorbeeld google of bing. Vroeger gaf je een lijstje met zoekwoorden op en als iemand dan op 1 van deze woorden iets bij google zocht stond jij er tussen. Hier werd veel mee gesjoemeld en tegenwoordig is dit veel uitgebreider. Seo is ook belangrijk in de gebruikte teksten.  Wanneer je op een pagina iets beschrijft en er komt 3 keer het woord tent in voor en dan ook nog eens in combinatie met iets over camping dan zal google je al snel vertonen als iemand iets over kamperen zoekt.

Ook worden alle pagina's op de website voorzien van de juiste titel, foto's geoptimaliseerd en een index map voor de zoekmachines gemaakt.

Voor SEO geldt dat hoe meer je je aan de richtlijnen van Google houdt, hoe meer ze je waarderen en dus hoger in hun ranking plaatsen.

mfx broker проблемы с выводомкакой выбрать ноутбукtranslations english to frenchновинки телефон