Webdesign

Er zijn vele mogelijkheden in webdesign. Zo kan je een pagina hebben waar gewoon wat tekst en foto's op staan maar ook interactieve site's met vele toeters en bellen behoren tot de mogelijkheden. Ik noem maar een webwinkel, weblog of bijvoorbeeld een reserveringssysteem.

Wanneer u bij RSwebmaster.nl een site wilt laten ontwikkelen gaat dit natuurlijk in eerste overleg met u. Belangrijk is natuurlijk waarvoor u de site wilt gaan gebruiken, uw doelgroep en de uitstraling van de site. Na aan verkennend gesprek met u zal RSwebmaster.nl een uitgebreide offerte op maat aan u aanbieden.Website's zijn er in diverse programmeertalen, uitgebreid met enkele scripts en eventueel met frames (uw pagina bestaat dan uit een aantal blokken). Maar ook het onderhoud is in diverse vormen mogelijk. Zo kan het voor verenigingen bijvoorbeeld makkelijk zijn om met een cms-systeem te werken. Bij verenigingen immers verandert continu de informatie naar bijvoorbeeld leden (eventueel op een afgeschermd deel van de site), maar ook een verslag van uw evenement met de nieuwste foto's zijn van belang voor uw supporters. RSwebmaster.nl maakt voor u een website en u kunt makkelijk zonder de kennis van allerlei programmeertalen via het cms-systeem de agenda aanpassen, foto's toevoegen of een extra pagina in uw website opnemen. Het cms systeem zorgt er voor dat de informatie op de juiste plaats op uw website zichtbaar wordt, natuurlijk geheel in de stijl van uw website.

De filosofie van RSwebmaster.nl is even simpel als doeltreffend: wij willen uw boodschap zo effectief mogelijk op internet te presenteren, zonder onnodige toeters en bellen. Met andere woorden, uw klant moet er vinden wat hij zoekt en dient uw boodschap te lezen. Alles wat daarbij afleidend zou kunnen zijn hoort niet op uw homepage thuis.
Uiteraard zijn hierin verschillende stijlen mogelijk van speels tot strak, van sober tot kleurrijk. Binnen al deze mogelijkheden dient het ontwerp van de homepage ALTIJD ondergeschikt te zijn aan uw boodschap. De bezoekers aan uw homepage zijn immers niet op zoek naar 'kermis' maar naar informatie.

 

Ook is het belangrijk dat uw website is terug te vinden op het internet. Daar zijn vele honderden zoekmachines voor op internet. Rswebmaster.nl betrekt in uw website een uitgebreide lijst met zoekwoorden zodat uw product optimaal wordt gevonden door toekomstige klanten of bezoekers in de belangrijkste zoek machines. RSwebmaster.nl meldt uw site handmatig aan bij de beste zoekmachines.


Hieronder volgen een aantal voorbeelden van door RSwebmaster.nl ontwikkelde site's en templates:


www.boekdekerstman.nl

zoekinderegio.nl
www.zoekinderegio.nl


www.feestverzorging.com

chuckie.nl  klussenbedrijf chuckie
www.chuckie.nl


www.clowngompy.nl

stoeremeidenweekend.com
www.stoeremeidenweekend.com

www.davyheijsteeg.nl
www.davyheijsteeg.nl

www.markustotaaladvies.nl
www.markustotaaladvies.nl

www.sinterklaasjekommaarbinnen.nl
www.sinterklaasjekommaarbinnen.nl

www.stalzielman.nl
www.stalzielman.nl

 

ресторан никос харьков

экшн камера gopro

japanese english translation

металлический корпус