Een webwinkel voor uw website

Inmiddels is het winkelen via het web een normale bezigheid geworden. Meer dan 60% van de webgebruikers doet wel is online aankopen. En misschien heeft u wel een idee om een online winkel te beginnen. Niet alleen bedrijfsmatig kunt u een webwinkel beginnen voor verkoop van 1001 producten maar ook voor bijvoorbeeld hobby producten. Zo kon ik al webwinkels ontwikkelen voor zelf gemaakte kaarten of wat dacht u gips kunstwerken en gerenoveerde fietsen.

Bij RS-webmaster kunt u terecht voor zowel een simpel webwinkel abonnement als voor een complete website met geïntegreerde webwinkel met vele online betalingsmogelijkheden.
Voor uw webwinkel maakt RS-webmaster gebruik van diverse diensten. Zo kunt u in uw cms-website bijvoorbeeld een os-commerce systeem krijgen.

Maar heeft u echt "de balle verstand" van een website bouwen? En u wilt zelf regelmatig uw webwinkel ZEER SIMPEL bijwerken? Dan kunt u via RSWebmaster gebruik maken van de diensten van "mijn winkel". De door hun ontwikkelde webwinkel zijn zeer divers uit te breiden maar nog belangrijker zoals u al eerder kon lezen, ZEER GEBRUIKSVRIENDELIJK om de lijst met producten aan te passen en in gebruik voor uw toekomstige klanten. Zelfs voor mensen met weinig of geen kennis van internet programmeren is het zeer makkelijk gebruik te maken van hun winkels. Door het simpel aanpassen van een microsoft excel document past u op dat moment uw gehele webwinkel aan.

Wanneer u kiest voor een website met volledig geïntegreerde webwinkel zal RS-webmaster voor u de gehele webwinkel in uw huisstijl ontwerpen en gebruiksklaar afleveren. Ook kunt u er voort kiezen om het onderhoud aan uw webwinkel aan RS-webmaster over te laten zodat u er zelf geen omkijken naar heeft.

Via onderstaande link kunt u uw webwinkel aanvragen met een GRATIS proefperiode van 3 maanden. Of klik hier !

 

компания ооо полигонинтернет магазин аксессуарыenglish to english translatorметаллические потолочные карнизы для штор интернет магазин